Ивайла Бакалова показа зашеметяващо тяло след раждането (Снимка)

06 февруари 2023 | 11:56
10176
3
Снимки: Instagram
3

Ивайла Бакалова демонстрира зашеметяваща форма след раждането.

"Мис България – Вселена 2001" възхити феновете си с перфектно тяло само месец след като посрещна на бял свят малката Вяра. 

 

 

Някои от тях обаче изразиха почуда от стегнатата ѝ фигура. "Изглеждате прекрасно и винаги съм ви харесвала, но наистина се чудя как дни след като сте родила, имате толкова плосък корем. Забелязах, че и Джулиана Гани също постна снимки няколко дни след раждането с плосък корем. Просто от любопитство питам", чуди се почитателка на модела.

"Демонстирането на перфектни форми след раждане не вдъхновява, бих се впечатлила от показаните грижи за бебето, които да послужат за пример", възмущава се друга.

Припомняме, че момиченцето проплака в навечерието на рождество Христово.

 


Бебето е плод на любовта на 41-годишната варненка с бизнесмена и ресторантьор Веселин Денков, известен с прякора Весо Брадата.

Бакалова има още една дъщеря – Рая, родена през 2003 г., която е от бизнесмена Румен Гайтански-Вълка. 

 

 

Четете още: Ивайла Бакалова роди момиче


Още по темата

Коментари

3
  09 февруари 2023 | 08:51 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2 Kora
  08 февруари 2023 | 02:06 отговор
 

Яко фотошоп е играл

 
1 освен
  06 февруари 2023 | 12:34 отговор
 

освен, че е хърбава не виждам нищо кой знае какво.

 

Добави Коментар

Най-четени