Ивайло Караньотов за развода с Аня Пенчева: Стига, лъжа е!

Плъзналите из медийното пространство слухове за развод между Аня Пенчева и съпругът ѝ - Ивайло Караньотов, определено развеселиха звездната двойка.

Актрисата прие с ирония поредната неоснователна спекулация за крах в семейството ѝ. А мъжът ѝ по типично свой маниер и отявлено чувство за хумор изяви някои претенции към авторите на интригата. "По принцип с Аня сме свикнали през година да ни развеждат. Като обикновено редуват - ту се развеждаме, ту продаваме къщата си на морето, ту се развеждаме, ту продаваме... В последно време два поредни пъти ни развеждат. И къщата на морето изостана... Много съм недоволен от този факт, ще ѝ падне цената! Много моля вашите колеги да влязат отново в същия алгоритъм, защото загазваме така", отговаря шеговито Караньотов пред ПИК.

Според слуховете причина за "раздялата" им било доста по-млада от бившия спринтьор госпожица. Караньотов, който е шампион на България в бягането на 100 и на 200 м през 1981 г., твърди обаче, че дамите от тази възрастова категория не могат по никакъв начин и с нищо да го заинтригуват.

"Постоянно ме забъркват ту с 20-годишни, ту с 24-годишни... Не ме устройват! Обичам жени, които разбират от секс, а те са след 30 години", уточнява съпругът на Аня. По думите му двамата се разделят само в случаите, когато професионалните ангажименти на звездата от "Народния театър", свързани с пътуване, изискват това. Както се случва и сега.

В момента Пенчева е на морето в компанията на колегите си Кирил Ефремов, Стефан Илчев, Тончо Токмакчиев, Сашо Кадиев и Тихомир Благоев, а повод за присъствието им там е участието им в постановката "Аз, той и още двама трима". Скоро пък ще видим Аня и във втория сезон на хитовия сериал на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов - "Съни бийч", чийто снимки скоро предстоят.

Четете още: Опра става кръстница на принцесата на Меган и Хари?