Ивайло Захариев изоставил съпругата си Миряна. 35-годишният актьор от нашумелите български сериали "Под прикритие" и "Пътят на честта" събрал багажа си и се пренесъл от семейния апартамент в отделно жилище, съобщава "България Днес".

Двамата имат деца, които са останали при майка си, но често ходят на гости при баща си.

Близки до двойката твърдят, че нямало трети човек за внезапната разлъка. Според тях двойката не живеела под един покрив вече няколко месеца, но каква е причината, не става ясно.

От август 2018 г. актьорът буквално е изтрит от профила на съпругата си, или поне това показват снимките, на които Ивайло липсва.

Захариев, който направи най.големия си пробив с участието си в "Под прикритие", винаги е бил пример за изключително всеотдаен съпруг и грижовен баща. Често е забелязван неотлъчно до семейството си и неведнъж е засичан в различни паркове и градинки в компанията на синовете си Филип и Дамян.

Според догадките причината за раздялата между двамата била прекалената отдаденост на Ивайло на работата му към новия сериал с негово участие "Пътят на честта". В него ролята му е на семеен мъж, който внезапно е изоставен от жена си. В реалността обаче не е ясно кой кого е зарязал и дали това се е случило в границите на добрия тон.

Мълви се още, че в свободното си време Захариев често излизал с Ники Станоев, с когото играят в обща постановка. По думите на очевидци двамата били забелязани в киносалон с две непознати млади дами.

Ивайло и Миряна са двойка от почти десетилетие. Те се запознават в протестантска църква. Само няколко месеца след зората на романтичната им връзка Ивайло събира смелост да предложи брак на любимата си.

През 2012 г. чаровникът и красавицата си казват заветното „Да“ на пищно празненство пред 120 гости. Церемонията се провежда изцяло в протестантските традиции, които Ивайло и Миряна.

Любопитен факт около връзката на Ивайло и Миряна е, че снажният софиянец не е имал интимни отношения с любимата си до първата им брачна нощ.

Четете още: Пред Woman.bg: Иво Захариев и Милош Бикович за акция „Южен вятър“