Ивайло Захариев е поискал от съпругата си Миряна да развалят църковния брак, писа Блиц. А причината е, че актьорът, станал популярен със сериала "Под прикритие", срещна любовта в лицето на блондинката Станислава. Двамата са заедно от една година, но вече не крият връзката си и явно искат да направят следващата важна стъпка. А именно - да минат през гражданското.

За да може да се ожени отново Ивайло трябва да разтрогне църковния брак, който сключи с майката на двете си деца - Миряна, преди 8 години.

Актьорът явно не иска да чака. Двамата със Станислава публикуваха в Инстаграм преди дни снимки от специална фотосесия сред лавандуловите полета. Снимките са на известната фотографка Калина Стефанова.

View post on Instagram
 

"И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка...", написа актьорът под красивия кадър.

Половинката му отвърна с друго любовно послание.
"Любовта е дълготърпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява", написа Станислава.

View post on Instagram
 

Новата любов на Захариев работи в компютърна компания, а двамата се запознават покрай работата над т.нар. "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите са за благотворителност.