Автор
Woman.bg

Иван Ласкин влиза във "Фермата", конкурира жена си

Върлият противник на риалити предаванията Иван Ласкин реши да влезе във „Фермата”, която започва на 10 септември по Би Ти Ви. Актьорът се изправя в директен сблъсък с жена си-Алекс Сърчаджиева, която ще продължи да води конкурентното риалити предаване по Нова телевизия „ВИП Брадър”.
„Проектът е много атрактивен. Влизам позитивно настроен и искам да покажа, че може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата”, обясни бившият Васко да Гама от село Рупча, които винаги се е хвалил с патриотичното си възпитание. „Бях олимпийска надежда, но съм мързелив и затова сега приличам на Митьо Пищова в най-добрите му години”, надсмя се над външния си вид Ласкин. Той се закани да отслабне, а това няма да му е трудно, понеже продуцентът Андрей Арнаудов се закани, че участниците ги очаква много суров сезон.

Актьорът обеща да отговаря за изхранването на останалите фермери, понеже е доказан кулинар и рибар. Досега Ласкин винаги се е изказвал против риалити предаванията и яростно ги критикувал. Явно обаче липсата му на ангажименти в театъра го е накарала да приеме поканата. Той не е на щатна работа от години, а участията му в постановки, предимно в провинцията, се броят на пръсти.

Четете още: Владо Николов влиза във "Фермата"