Ето на това му се казва несломим дух и нестихваща любов към живота. Фолкдивата Ивана сподели забавно видео в Инстаграм, с което направо побърка феновете си от кеф.

Клипчето е заснето на паркинга на магазин в Пловдив, където певицата е ходила да пазарува. С неподправеното си чувство за хумор и надежда, че доброто тепърва предстои, Ивана нанесе макиажа си и изпя на почитателите си фрагмент от хита “Аз съм твоя", като демонстрира по този начин и своя позитивен поглед към ситуацията.

View post on Instagram
 


"Облякох си новия кат дрехи, направих си косата, гримирах се... и се прибрах вкъщи. Какво време дойде...", гласят думите ѝ към публикацията.

Ивана неведнъж е споделяла, че автомобилът ѝ освен средство за придвижване, е и незаменим и многофункционален кът, играещ ролята и на гардероб, и на място за техника, а понякога дори и на гримьорна.

За отрицателно време видеото събра стотици лайка, а към момента на 14 500 последователи на певицата са го харесали. На свежарското включване на Ивана от социалната мрежа реагираха с коментари десетки приятели, почитатели на изпълнителката, както и популярни лица, сред които Теди Александрова, Наталия Кобилкина и Борислав Соколов - Бони, в това число и дъщерята на певицата - Теодора.

По всичко личи, че по време на пандемия социалните мреже се оказват единствената връзка на звездите с тяхната любима публика, с която могат да споделят какво правят във всеки един момент, да поздравят феновете си или пък да ѝ попеят с цялото си сърце.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивана трогна цяла България: каза цялата истина за Пайнер