Визията на фолк дивата Ивана се промени до неузнаваемост.

Певицата има навика често да споделя с феновете си в социалните мрежи запечатани мигове от личния и професионалния си живот.

View post on Instagram
 

В последно време обаче все повече от последователите й започват да се чудят тя ли е това на кадрите или не.

Оказва се, че с всеки изминал ден Ивана шокира със снимки в Инстаграм, на които певицата просто не прилича на себе си.

View post on Instagram
 

Явно звездата е попаднала на „златна мина“ от програми за обработване на снимки и всеки ден се подвизава из интернет пространството под дегизировката на своята виртуална двойничка.

View post on Instagram
 


Прави впечатление, че голяма част от най-новите снимки на Ивана са със силует, неестествено издължен, и с огромни очи, напомнящи тези на героите от манга анимациите.

В резултат челюстта й на снимките изглежда доста изпита и издължена, бузите – хлътнали, а носът – без връхче.

View post on Instagram
 


Не съдим Ивана. Добре обаче е, като жени, всички ние да сме наясно с едно нещо. Често пъти в стремежа си да изглеждаме по-млади, отколкото сме в действителност, предизвикваме точно обратния ефект – започваме да изглеждаме еднакво, а потресаващата намеса на фотошоп върху лицето и формите ни не само че не ни прави по-красиви в очите на околните, но и по-смешни и нелепи.

View post on Instagram
 

Затова, мили дами, забавлявайте се колкото си искате с програмите за фотообработка, но внимавайте с тях, тъй като непрофесионалният поглед върху пропорциите в изображенията може да ви изиграе лоша шега.

Четете още: Сестрите Кардашиян прекалиха с фотошопа!