Автор
Весела Георгиева

Иванка Тръмп с поличка и сако за 7 хил. долара. Вижте я!

"Бившата принцеса" на Белия дом впечатли британската публика с уникален тоалет. Дъщерята на Доналд Тръмп бе забелязана на среща с половинката си - Джаред Кушнер. Двамата вечеряха в клуб в Лондон.

Според модните коментатори това е един от най-впечатляващите визии на Иванка. За случая тя е избрала късо сако с елегантна яка, декорирана с кристали, за 5 500 долара, което е комбинирала с поличка за 1300 долара и обувки на Gianvito Rossi за 850 долара.

View post on Instagram
 

Кой би повярвал, че тази жена има три деца? Иванка сподели няколко снимки в Инстаграм, под които написа: "Есен в Лондон".

View post on Instagram
 

Преди няколко месеца Иванка Тръмп загуби майка си и сподели, че е „с разбито сърце“. Дъщерята на Доналд Тръмп нарече тогава майка си „брилянтна, очарователна, страстна и нечестиво забавна“ в трогателния си пост, в който изрази почитта си към Ивана.

„Мама демонстрираше сила, упоритост и решителност във всяко свое действие. Тя живееше пълноценно – никога не пропускаше възможността да се смее и танцува“, написа още 40-годишната бизнесдама и бивш президентски съветник.