Автор
Ева Григорова

Иво Аръков кръсти бебето на тъща си

Иво Аръков стана баща и кръсти бебето с хубавото име Тео. Тъщата му се казва Теодора и вероятно е много горда, че то ще носи нейното име. Иначе раждането е протекло без усложнения и приятелката на актьора се чувства добре.

Иво с чувство за хумор сподели щастливата вест в социалните мрежи, където публикува секси снимка на приятелката си. На нея той написа: "Поздравления за моята приятелка, която вече е милф".

View post on Instagram
 

След което публикува и своя снимка с послание "Запознай се с новото татенце, шугър деди". Кадрите провокираха вълна от коментари и поздравленията в мрежата.

За Габриела и Иво това е първо детенце, двамата живеят на семейни начала, но нямат брак. Доказателство за това е, че актьорът я нарича „приятелка“. Появата на първия им наследник ще бъде отпразнувана още в събота, за когато младият родител е планирал шумно парти.

View post on Instagram
 


Припомняме, че Иво Аръков и Габриела са заедно от няколко години. Въпреки коментарите, че приятелката му е с цели 13 години по-млада от него и отношенията им нямат бъдеще, раждането на първото им общо дете опровергава напълно това. Очевидно възрастовата разлика не е от значение за щастливите влюбени.



Четете още: