Според скорошно заглавие в пресата Иво Аръков, който напоследък нашумя с изявите си в редица родни тв продукции, е бил женен преди време.

Този любопитен детайл от миналото му самият той никога не бил споделял. По повод любопитната статия от Life.dir.bg се свързали с актьора, за да даде повече информация по този въпрос.

View post on Instagram
 

"Да, истина е", потвърждава пред медията звездата от "Съни бийч". "В продължение на около три години бях женен за рускиня на име Евгения", разкрива той, обяснявайки, че всичко се случило прекалено бързо. Подвластен изцяло на любовта си, в онзи период носителят на награда "БГ модна икона" за 2021 г. бил сигурен, че иска да обвърже живота си с този на тогавашната си половинка, която работила като адвокат. Така той паднал на едно коляно, отправяйки ѝ важния въпрос. Не след дълго двамата минали под венчилото, вричайки се във вярност един на друг. Впоследствие обаче нещата се така, че двамата не успели да изпълнят своите обети и се разделили.

View post on Instagram
 

По думите на актьора двамата поели по собствен път, но въпреки това успели да запазят топли отношения помежду си. Само година по-късно обаче се случила голямата трагедия - бившата му съпруга починала, а загубата ѝ нанесъл болезнен удар на Иво, който дълго време не можел да пребори тъгата.

Заради дълбоката скръб, в която изпаднал, той решил да не споделя нищо за този тежък момент от живота му в публичното пространство. Въпреки болката в сърцето му, която никога няма да отмине, Аръков признава, че сегашната му партньорка Габриела отново е възвърнала надеждата му в любовта. Иво не крие, че двамата ги свързват изключително красиви и дълбоки чувства, които вливат в него така нужното му усещане за спокойствие и щастие.

View post on Instagram
 

"Аз съм от хората, вярващи в енергията, затова не обичам да предизвиквам завист, която може да ме изправи пред тежки препятствия, с каквито съм се сблъсквал в миналото. Сега обаче се чувствам изморен от всички премеждия, през които ми се е наложило да премина, затова предпочитам да казвам пред медиите това, което смятам за допустимо", споделя той в интервю пред изданието.

Четете още: Не е за вярване! Вижте с коя красавица хванаха в леглото Иво Аръков