Автор
Христина Кирилова

Иво Танев побесня в "Черешката на тортата"

Снощи се развихри мини буря в поредния епизод на кулинарното шоу "Черешката на тортата". Домакин на вечерята беше музикантът Георги Линев, който придоби слава на капризен гост, тъй като така и не даде максималния брой точки на никой от домакините предните дни.

Георги се представи безкомпромисно в кулинарно отношение и определено си пролича, че готвенето му върви с лекота. Представянето на ястията му също се получи впечатляващо и гостите бяха очаровани от старанието на музиканта, но ситуацията загрубя в частта с изненадата, за която домакинът май, май далеч не беше хвърлил толкова усилия.

След вечерята, когато е моментът за изненадата, Георги представи арфистка, която трябваше акомпанира на Васил Петров, докато той изпълнява песента My Way, Мария Статулова имаше задачата да се превъплъти в ролята на имитатор, като тя избра да имитира именно Георги Линев. Но най-шокираща се оказа изненадата за Иво Танев, който трябваше да измисли виц.

Очевидно Танев се засегна от това и реши да "излезе от положениет", като запее с Васил Петров, а след това поряза Георги с оценката си за вечерта с думите:

View post on Instagram
 

"Оценявам високо това, което бяхте направили ти и твоят приятел. Кой на кого е давал идеи, вие си знаете. Но по време на изненадата имаше нещо, което беше малко неадекватно - да ме накараш да ти измисля виц, докато ме занимаваш с другите неща. Така виц не се измисля, то става от атмосфера, каквато в момента нямаше. Не биваше да отправяш тази покана към мен по този начин и затова оценката ми към теб е 9".

Четете още: Принц Хари изневерил на Меган Маркъл? Тя побесняла...