Автор
Филип Данауи

Изненада! Мъжка кралица командва в новия "ВИП Брадър"

Мъж, който ще влезе в ролята на Кралица, ще е една от провокациите в новия сезон на "ВИП Брадър", научи Woman.bg. Най-рейтинговото риалити в родния тв ефир стартира на 10 септември под мотото "Женско царство", като в Къщата-Дворец жените ще са тези, които ще командват парада. Интересното обаче всъщност е, че Голямата Кралица на шоуто ще е представител на силния пол, като продуцентите са решили да поверят това амплоа на провокативния стилист Валентин Кулагин.

Днес по-рано на пресконференция по повод новия "ВИП Брадър" беше загатната тази идея. Малцина обаче стигнаха до извода, че всъщност топ гримьорът ще е ВИП Кралицата на Къщата.

Събитието беше в столична галерия, където са изложени портрети на 12 световноизвестни кралици. Водещите на продукцията Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева загатнаха 12 от участниците, като за целта разкриха "улики", характеризиращи ги именно с величията. Така например името на Екатерина II Велика - най-дълго управлявалата руска владетелка, бе вплетено с информацията за участник от руски произход, който обича лукса и да е център на внимание. Навярно тук става въпрос именно за скандалния Кулагин.

Подобно на Мария-Антоанета, в Къщата пък ще има дама, която е осъждана от народа за фриволно поведение, асоциацията безсъмнено е с певицата Сузанита. Ще има и участник, който преживява връзки с някои от най-популярните жени в България. Той ще влезе в Къщата в компанията на настоящата си половинка. Научихме, че това всъщност е бизнесмена Петко Димитров, който ще стане част от формата заедно с жена си Яна.

Най-вероятно Анита Мейзер е тази, която е сравнявана с Елизабет I. Английската кралица се озовава в плен на Тауър преди своята коронация, както и бъдещият участник във "ВИП Брадър", който пребиваваше известно време в български затвор. Ванко 1 също би могъл да е този участник.

Докато кралица Евгения Де Монтихо се бори за мястото на жените в обществото, то бъдещ участник се бори за правата на цял народ... в кино роля. Тук заподозреният е актьорът Веселин Плачков. Той изпълнява ролята на Левски в последния филм за Апостола. Подобно на любимката на султана Роксолана, в т.нар. "Женско царство" ще видим човек, който детронира десетки съперници, за да се превърне в любимец на кралицата на българската поп музика. Става въпрос за Драгомир Драганов, който в миналото беше най-близкият до Лили Иванова.

Бъдещ участник и австрийската императрица Сиси имат една обща черта – и двамата поставят в култ тялото, неговото поддържане и добрата форма. Подобно на силния пакт между кралица Изaбела I Кастилска и краля на Испания, бъдещият участник в играта на Големия брат обединява сили със своята кралица в съвместен творчески проект. Зад кодовите имена стоят поета и певец Папи Ханс и певицата от Х Фактор Дара Йотова.

Прагът на Къщата ще прекрачи и... Наталия Кобилкина. Подобно на императрица Суико, която припознава свещеното в нова светлина, бъдещата участничка проповядва философията за единение на духа, тялото и ума в своите книги.

Ново този сезон е, че ежедневните епизоди ще са час и половина, а не както до сега по един час. Елиминациите и номинациите ще са в понеделник и сряда, съобщиха още на пресконференцията.