Тя е талантлива певица, тя е една от най-известните съвременни звезди, тя е напълно неразпознаваема на корицата на списание Paper.

Тя е прекрасната Кристина Агилера, която свали макиажа и се раздели с екстеншъните, за да заснеме интригуваща фотосесия, представяща я такава, каквато никой не я е виждал досега.

През продължаващата повече от 20 години музикална кариера Кристина винаги е залагала на тежък грим, но сега му обръща гръб и ни се показва напълно натурална - с лунички по лицето, светла, къса и разрошена коса, с нелакирани нокти и заменила пръстените с диаманти с украшение с надпис "мама".

View post on Instagram
 

37-годишната изпълнителка е толкова различна на кадрите, че интернет потребителите се запитаха дали звездата не се е подложила на някакви пластични интервенции. От списанието обаче са категорични, че това просто е естествената визия на известната дама.

Решението на Кристина да надигне завесата и да покаже истинската си, натурална визия, идва малко след като тя направи друго интригуващо разкритие. 37-годишната поп дива сподели в шоуто на Ру Пол Untucked, че в песента Infatuation („Пристрастеност“) от албума Stripped се пее за болката й, която е преживяла в отношенията си с бивше гадже, което, за нейно дълбоко разочарование, се оказало... гей.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram