Автор
Woman.bg

Известни българи със статуси за коронавируса

Карантината е факт. Хората се презапасяват. Коментират. Известните лица също изказаха мнение за пандемията. Някои са изненадани, други дават съвети, трети недоволстват.

Наум Шопов дава съвети
Лекарят, който играе и в сериали, публикува видео, в което обясни рисковете от болестта, начина на протичане и как можем да намалим риска от заразяване. Шопов съветва да спазваме добра лична хигиена, да не пипаме лицето си и да не доближаваме на близко разстояние болни.

View post on Instagram
 

Джена отмени турне в Германия
Певицата отмени концертите си в Германия, заради страха от коронавирус. "Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията, върлуваща във все повече държави - коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине", пише певицата.

Биляна Лазарова притеснена за хигиената
Бъдещата майка благодари на всички, които са си останали вкъщи и заради това магазините и пътищата са празни. Тя обаче се изненадва колко много хора са започнали едва сега да си мият ръцете. И коментира, че отиването пък в другата крайност - "маниакалното поведение", е по-опасно от вируса.

View post on Instagram
 

Сузанита се шегува
Певицата публикува шега, станала популярна в социалните мрежи, според която вирусът се пренася най-вече чрез банкнотите, които трябва да се оставят в плик. Сузаните се шегува, че тя след това ще мине да ги прибере.

View post on Instagram
 

Лъчо от СкандаУ недоволства

View post on Instagram
 

"Рейс 11 от Гео Милев до Красна Поляна пътува около час, в тежкия трафик, около час е и продължителността на едно представление, нормално ли е театрите да са затворени, а всичко останало не", попита риторично изпълнителят. Разбира се, мненията на неговите фенове са доста разнопосочни.