Качиха полуголата Мегз на шейна в планината. Вижте защо!

За пореден път дизайнерката Миглена Каканашева, известна повече като Мегз, предизвика вълна от коментари. Тя се оплака в една от социалните медии, че заради силен вятър, не е работел лифтът към Седемте Рилски езера.

Но добави, че нейните "верни приятели там" са я качили с шейна, за да може да направи своите практики за възстановяване на женската енергия.

Дизайнерката дори благодари на шефа на лифта и на целия страхотен екип.

Коментарите обаче бяха брутални.

"Да си направи практики за възстановяване на мозъчните гънки! Днес ми изскочи един клип от гостуването й в "Черешката на тортата", където пробива щраусови яйца с бормашина", написа Страти Илиев, цитиран от Блиц.

"После да ходят след нея планинските спасители, тази е готова с цената на всичко да си спечели своите пет минути слава, защото се е тунинговала и търси внимание", добави Анета Георгиева.

Но Мегз качи и снимки от своите практики, събрали толкова много внимание. И всички бяха изумени.

View post on Instagram
 

Оказа се, че те се правят по бански... в снега.

"В женското тяло има множество енергийни канали. Те са нашата връзка с изначалната ни женска същност. Тези канали са под въздействието на Втора Чакра - сакралната чакра. Когато се почувстваме наранени, унижени, заплашени, обидени или отхвърлени - нашето тяло автоматично се подготвя за битка или бягство.", написа Мегз към фотосите.

Според нея, практиките в снега помагат да се справим с изневярата на любимия или когато "шефът ви или ваш колега си позволява неуместни и унизителни шеги или поведение".

Сред първите, които са харесали публикацията, е писателката и журналист Венета Райкова, която явно следва Мегз в Инстаграм.