Автор
Woman.bg

Как го прави? Ирина Шейк набива бургери и пак е слаба

Днес обръщаме поглед към красивия топмодел - Ирина Шейк.

Знаменитата дама роди момиченце през пролетта на 2017-а и буквално няколко месеца след това бе в перфектна форма. Как успя да го направи? Ирина не отговори на този въпрос, който милиони си задаваха, но призна, че не е с продължителни тренировки.

"Мразя дългите тренировъчни сесии. Спортувам, но тренировката е с кратка продължителност. За сметка на това е високоинтензивна", искрена бе Шейк.

Ирина е известна и с това, че не обича да спазва диети. Това рускинята е разкривала сама и то многократно. "Обичам храната, поради което ми е толкова трудно да устоя на ризотото и подобни екстри. Основното е да си в хармония с тялото си и да се чувстваш чудесно. Това е тайната на фигурата ми", отговори неотдавна Ирина на въпрос как поддържа форма.

Нежеланието на Шейк да се лишава от така вкусните, но греховни храни, ясно си личи и от "стори" в Инстаграм профила ѝ. В него се вижда как тя си похапва сочни бургери, които, ако съдим по тага, ще си раздели с модния директор на хонконгския Vogue Аня Зюрова.

Това не е първият път, когато Ирина разкрива, че мрази режимите и спокойно си похапва калорични изкушения. Припомняме ви, че неотдавна тя позира легнала в легло, заобиколена от бургери и други вредни изкушения. Съвсем очаквано снимката предизвика редица коментари: как е възможно да яде подобни храни и да изглежда толкова перфектно?!

Днес Ирина Шейк е уверена в себе си дама, но признава, че не винаги е било така. Оказва се, че ѝ е трябвало доста време, за да се заобича и приеме. А на нас ни е трудно да повярваме, че жена с подобна визия, корица на модни списания и лице на различни модни марки, може да се съмнява в красотата си. Но ето, че е факт!

"В началото на кариерата си бях много несигурна в себе си. Когато заставах по бельо пред камерата, се ужасявах, страхувах се как изглеждам. Постоянно.", искрена бе половинката на актьора Брадли Купър.

View post on Instagram
 
View post on Instagram