Автор
Woman.bg

Как изглежда днес сестрата на Кевин от „Сам вкъщи“

Няма защо да се лъжем, съвсем ясно е, че в празничните дни ще гледаме „Сам вкъщи“ по пижама и ще си похапваме коледни лакомства в леглото или на дивана. Малкият Макколи Кълкин отново ще ни намига палаво от екрана и ще се забавляваме с изобретателните му идеи. Знаем, че той вече не е онова очарователно момченце, но въпреки това името му винаги ще буди асоциация за образа на Кевин, който пресъздава в поредицата. Но питали ли сте се какво ли се е случило с другите актьори от „Сам вкъщи“. Някои от тях напълно изчезнаха от светлината на прожекторите и водят съвсем различен живот в момента. Днес ще се фокусираме над един от тях – Анджела Гьоталс, която играеше Лини Маккалистър, сестрата на Кевин.

Анджела е само на 13 г., когато влиза в ролята на Лини през 1990 г. и тя участва единствено в първата част. Две години по-късно, когато излиза втора част, в образа влиза друга актриса – Морийн Елизабет Шей.

Днес Анджела Гьоталс вече е на 41 г. и има дъщеря от актьора Ръсел Содър, за когото се омъжи през 2005 г. След участието си в „Сам вкъщи“ тя не се оттегля от артистичната си професия, но със сигурност името ѝ не оставя толкова трайна следа, колкото това на Макколи Кълкин. Години по-късно тя играе и в други филми, но вероятно малко от вас са успели да я разпознаят. Ето някои от тях:

View post on Instagram
 

„Джери Магуайър“, 1996 г. в ролята на Кати Сандърс
„Спенглиш“, 2002 г. в ролята на Гуен
сериалът „24 часа“, 2001 г. в ролята на Мая Дрискол

Анджела изиграва и няколко малки роли в сериала „Анатомията на Грей“, „Закон и ред“ и „От местопрестъплението“.

Но със сигурност тази Коледа отново ще я гледаме в първата част на „Сам вкъщи“ като малката Лини Маккалистър.

Четете още: Коледата ще е самотна за Карди Би