Автор
Woman.bg

Как Марион Котияр се сдоби с тези сочни устни?

Още една звезда се присъедини към плеядата актриси с уголемени устни. Това е любимата ни Марион Котияр, която стресна феновете си, публикувайки на профила си в Инстаграм снимки с новата си визия.


Признаваме си, и без надути устни Котияр е не по-малко очарователна и харизматична.

Почитателите й пък определено бяха шокирани от неузнаваемата трансформация и логично предположиха, че любимката им смело е прибегнала към разкрасителни процедури.


На фотографиите 41-годишната френска актриса изглежда наистина по-секси от всякога. Пред камерата тя е в предизвикателно разкопчана риза, смело разкриваща част от гърдите й.


Новите си сочни и плътни устни обаче актрисата дължи не на собствена потребност, а на ролята си във филма "To be or not to be Rock'n'roll", в който в момента се снима заедно със съпруга си - Гийом Кане, обясни неин говорител.


Той побърза да поуталожи развихрилите се в интернет пространството страсти, като успокои феновете на Котияр, че устните й не са преминали през никаква оперативна интервенция.

За нас все пак остава пълна мистерия как Марион Котияр е увеличила обема на устните си?

"Да бъда или да не бъда...", споделя под кадрите Марион. На тях актрисата дори е тагнала партньора в живота си Кане, който освен режисьор на филма, участва и в главната роля.

Двамата играят самите себе си, а сюжетът се върти около историята на музикант. Премиерата на лентата във Франция беше на 15 февруари. В САЩ се очаква филмът да излезе по кината през април.


Носителката на "Оскар" и Гийом са заедно от 2007 г. Звездната двойка вече има син - Марсел, който се роди през 2011 г., а съвсем скоро на бял свят се очаква да се появи и втората им рожба.