Автор
Woman.bg

Как ще отпразнуват Свети Валентин Меган и Хари?

Вие може и да нямате планове за Свети Валентин все още, но това не важи за принц Хари и Меган Маркъл.

Двойката ще посрещне Деня на влюбените в Шотландия. Двамата заминават на 13-и, като все още не е ясно колко време ще прекарат далеч от дома. Сигурни сме обаче, че празникът на двойката ще бъде запомнящ се и сантиментален, защото принцът вече се доказа като голям романтик. Припомняме ви, че той сам е проектирал годежния пръстен, с който поиска ръката на Меган.

Оказва се обаче, че двамата ще трябва да намерят време да отхвърлят и някой друг кралски ангажимент покрай почивката си. А именно – официална визита на замъка в Единбург и посещение на организация, опитваща се да сложи край на бездомния живот по света.



Тъй като при последния път, когато двамата пътуваха извън страната, те използваха редовен полет и то икономична класа, сега мнозина предположиха, че двойката може отново да лети по този начин. Редица онлайн потребители дори заявиха, че ще побързат да си купят билети за полета от Лондон до Единбург на 13-и, за да могат да зърнат в самолета любимата си звездна двойка.


Припомняме ви, че миналия път влюбените летяха с икономична класа в деня на 31-декември, като дори си бяха купили билети за места, разположени точно до тоалетните.

Меган и Хари се качиха първи на борда и придружавани от трима бодигарди, се отправиха директно към местата си в края на самолета, точно до тоалетните. Навярно за да си осигурят комфорт, те бяха купили и останалите места на тяхната редица.