Какво се случва с носа на Преслава? Фенове я сравниха с извънземно (снимки)

Преслава предизвика смут сред почитателите си с последните си снимки, качени на стори в Инстаграм профила ѝ, научихме от "Марица". Изпълнителката, която е на почивка в Истанбул заедно с мъжа си Павел, силно притесни част от феновете си, а повод за тревогата им отново се оказа новият ѝ нос.



Фолкдивата публикува фотоси, без намесата на фотошоп, от фитнес залата в хотела, в който е отседнала със съпруга си. Там певицата се забавлява с едночасова тренировка всяка сутрин. Видът на носа ѝ обаче от кадрите, които тя качи в мрежата, уплашиха последователите ѝ.



„Прилича на някакво насекомо… мутирала оса, примерно“, „Ето как е изглеждал Майъкл Джексън след последната си операция“, „Те вече са тук! Казах ви, че извънземните отдавна са сред нас“, звучат жегващите коментари под снимките.

Припомняме, че певицата се подложи на операция на носа преди малко повече от година. Според специалисти една година след ринопластика обонятелният орган може да продължи да променя формата си. Вероятно точно това се случва и с носа на Преслава.

Неотдавна дори плъзнаха слухове, че певицата съжалила за операцията и дори започнала да се срамува от променения си вид. Заради кахърите си тя постоянно го обработвала с фотошоп.

Четете още: Преслава сподели кадри от луксозната си почивка