Явно ринопластиката се е превърнала в нова модна тенденция сред родните фолкдиви. А и не само. След като през последните години видяхме поразителната трансформация на Преслава, Галена, след това и на Камелия, още няколко известни дами решиха да легнат под ножа. Може би най-коментираната от тях бе съпругата на Лудия репортер, Александра Петканова, която се подложи на манипулацията в съседна Турция и мнозина споделиха мнението, че е заприличала на всички попфолк певици и е изгубила идентичността си.

View post on Instagram
 

През последната седмица научихме, че и актрисата Елен Колева също е прибегнала към ринопластиката, а днес забелязваме, че в отбора на оперираните носове се е присъединила и Емануела. За която смеем да твърдим, че съвсем нямаше нужда от подобна промяна. Красивата изпълнителка също е прибегнала към услугите на специалист в Турция, към когото преди време се обърнаха и Камелия, и Силвия Кацарова.

Емануела е отпрашила към съседната държава съвсем скоро, в началото на месеца в компанията на най-близките си приятели и моделката Гери Райчевска. Певицата все още не е споделила снимки след операцията, но вероятно съвсем скоро ще я видим с променената ѝ визия.

View post on Instagram
 

Четете още: Симона Загорова призна: С Даниел сме разделени!