Какво става? Андреа с отрязано ухо и гигантски пръст?

Андреа, или както още иронично я наричат кралицата на фотошопа, за пореден път стана за смях заради залитанията си към прословутата компютърна програма за вталяване на силуета.

Фолкдивата публикува секси кадър на профила си в Инстаграм, на който позира на фона на екзотичен пейзаж от турския курорт Бодрум. Дотук добре. Това, което притесни феновете ѝ обаче, или по-скоро развесели, се оказаха някои недоизпипани детайли от визията на блондинката по време на обработката.

View post on Instagram
 


„Нещо ти се е подул пръстът“, „Къде ти е ухото“, „Този пръст много дебел бе в сравнение с другите“, гласят част от хапливите коментари по адрес на фотоса.

"Комарите там са прегладнели, затова пръстът ѝ е двоен", шеговито отбелязват други зевзеци.

Страстта на певицата към фотошопа е пословична и датира откакто Инстаграм съществува. Заради нея сме виждали Андреа в какви ли не шокиращи превъплъщения – с голяма глава и малко тяло, с тънка като на оса талия или дори без крак.

View post on Instagram
 

Може би ако спре да прибягва толкова много към услугите на фотошопа, ще можем най-сетне да се насладим на естествената ѝ красота, в която не се съмняваме.

Четете още: Андреа отново стана за смях