Автор
Woman.bg

Кали бременна за четвърти път от млад любовник?

Само ден след като Кали изпрати синовете си Марк и Алекс на училище, гръмна новината, че певицата ще става майка за четвърти път. Според близки на изпълнителката, бебето е плод на любовта ѝ с по-младия от нея Анастас, с който певицата има връзка, след като се раздели със ски инструктора Владимир.


Припомняме ви, че в края на 2018 г. Кали се раздели скандално с бащата на третия си син. Преди време в тв интервю певицата разказа, че в продължение на 6 години е издържала Влади, а в замяна на това е получавала ограничения да не излиза много често с приятелки, както и обидни квалификации.


„Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции, за съжаление голяма част от тях негативни, заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Излязох от тази връзка смазана и унищожена, като срутена сграда", ожали се тогава Кали.


Бившето ѝ гадже отвърна на удара и проговори за връзката си. „Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни. Тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване, готов за поредната доза негативи. Мразеше ме и търсеше начин да се раздели с мен", сподели пред столичен вестник Влади.


След известно време попфолк дивата, която остана сама с тримата си синове Жоро, Марк и Алекс, отново откри любовта. Сега очаква четвъртото си дете от по-младия си любовник. Клюката за благата вест се потвърждава и от факта, че от известно време певицата е спряла цигарите и алкохола, когато ходи на участия. Кали все още не е обявила официално, че ще става майка.

По-наблюдателните фенове обаче коментират, че изпълнителката избягва да качва снимки в профила си в Инстаграм в цял ръст. На един от кадрите умело е прикрила корема си с пуловер, докато позира на морския бряг.