Автор
Ива Петрова

Кали иска четвърто дете от 14 години по-младото си гадже

Кали за пореден път призна, че иска четвърто дете. Това изпълнителката на емблематичната песен от близкото минало „4-4-2“ сподели в скорошно видео.

Фолкпевицата проговори и за далеч по-младото си от нея гадже. Тя отбеляза, че е отново лудо влюбена и че е твърдо решена да роди още едно бебе. Изпълнителката, която има три деца, от трима мъже, мисли за още наследници, сподели съкровени тайни за интимния си живот, както и за младия хубавец, с когото е във връзка от 5 години насам.

View post on Instagram
 

"Има един доста специфичен човек в живота ми, единственото, което бих желала, е да има по-малка възрастова граница, тъй като аз съм по-големичка от него. С 14 години по-млад е от мен, което потвърждава теорията ми - или се раждаш мъж, или в никакъв случай не ставаш подобен, а той е тъкмо подобен, заяви Кали пред радио "Веселина"., добавяйки, че е доста щастлива и спокойна с него.

"Със сигурност не е с мен заради парите ми, тъй като не аз се грижа за финансовия комфорт на фамилията, а той. Голяма късметлийка съм - хем съм по-дърта, хем ме гледат", категорича е тя.

View post on Instagram
 


Както вече казахме, звездата има трима сина от трима различни мъже, а средният ѝ син вече не живее с нея, тъй като след навършване на 14-тата си година, се е преместил при татко си в чужбина.

"Винаги съм била упреквана за това, че имам трима сина от трима различни мъже, по тази причина ще родя четвърто от четвърти", споделя Кали. Обичам децата си и с всяко следващо се уча все повече как да го възпитавам и да му давам най-доброто от себе си."

Кали не прекъсва връзките на децата с бащите им. Малкият син Александър живее една седмица при нея, след това една седмица при баща си. В края на миналата година в интервю пред Алекс Сърчаджиева за предаването "Животът по действителен случай" певицата сподели: "Само с бащата на Алекс минахме през съда, защото сме по-емоционални. Не взимам издръжка от бащите, но те помагат. Бащата на Марк плаща образованието му, което никак не е евтино… Сега вече искам и четвърто дете", призна още тогава тя.

View post on Instagram
 

Четете още: Ерген 3 е милионерски син и не си пада по корекциите