Калина и Боби Турбото разкриха любопитни детайли около връзката си

Калина Крумова, която наскоро се врече във вярност на актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, бди и подкрепя любимия си във всяко негово начинание като истинска орлица.

View post on Instagram
 

Телевизионната водеща, бивша депутатка и представителка на партия "Атака" тайно е помагала на половинката си в "Черешката на тортата".

В интервю пред Нова тв младоженците разкриха любопитни детайли около връзката си, както и факта, че булката напътствала партньора си по време на представянето му в кулинарното шоу. Тя издаде, че подаръците, с които съпругът ѝ зарадвал гостите, са нейно дело.

View post on Instagram
 

Боби Турбото е предложил брак на Калина Крумова от сцената на Сатиричния театър в София по време на своя постановка. Влюбеният актьор паднал на коляно, докато пеел Can't help falling in love на Елвис Пресли.

View post on Instagram
 

"Борислав ми предложи брак в залата на Сатиричния театър през февруари. Беше пред очите на хората, те снимаха, но той помоли да го запазят за лична употреба и те го направиха", каза Калина. От своя страна Захариев допълни: "Беше свръхемоционално. Не съм вярвал, че мога да плача с хрипове. Страхотна емоция ме завладя. Това е нещо много лично за мен. Аз никога не съм предлагал брак досега. Не си мислех, че мога да се оженя за някоя жена".

Двамата минаха под венчилото на 17 юни. "Това е първата ми връзка, която започнах без очаквания. Имах свобода и спокойствие. Когато се видяхме за първи път, не знаех нищо за него", призна Калина. "Не сме искали да пазим нищо в тайна. Това да парадираш с любовта си е загуба на време", подчерта Борислав. "Нито сватбата ни, нито връзката ни са били обект на някаква конспирация. Всичко беше пред очите на хората", добави Калина.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето къде прекарват медения си месец Боби Турбото и Калина Крумова (Снимки)