Калина и Боби Турбото разкриха любопитни детайли около връзката си

07 юли 2022 | 11:51
10646
1
Снимки: Instagram
1

Калина Крумова, която наскоро се врече във вярност на актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, бди и подкрепя любимия си във всяко негово начинание като истинска орлица.

Телевизионната водеща, бивша депутатка и представителка на партия "Атака" тайно е помагала на половинката си в "Черешката на тортата".

В интервю пред Нова тв младоженците разкриха любопитни детайли около връзката си, както и факта, че булката напътствала партньора си по време на представянето му в кулинарното шоу.  Тя издаде, че подаръците, с които съпругът ѝ зарадвал гостите, са нейно дело.

Боби Турбото е предложил брак на Калина Крумова от сцената на Сатиричния театър в София по време на своя постановка. Влюбеният актьор паднал на коляно, докато пеел Can't help falling in love на Елвис Пресли.

"Борислав ми предложи брак в залата на Сатиричния театър през февруари. Беше пред очите на хората, те снимаха, но той помоли да го запазят за лична употреба и те го направиха", каза Калина. От своя страна Захариев допълни: "Беше свръхемоционално. Не съм вярвал, че мога да плача с хрипове. Страхотна емоция ме завладя. Това е нещо много лично за мен. Аз никога не съм предлагал брак досега. Не си мислех, че мога да се оженя за някоя жена".Двамата минаха под венчилото на 17 юни. "Това е първата ми връзка, която започнах без очаквания. Имах свобода и спокойствие. Когато се видяхме за първи път, не знаех нищо за него", призна Калина. "Не сме искали да пазим нищо в тайна. Това да парадираш с любовта си е загуба на време", подчерта Борислав. "Нито сватбата ни, нито връзката ни са били обект на някаква конспирация. Всичко беше пред очите на хората", добави Калина.

 

Четете още: Ето къде прекарват медения си месец Боби Турбото и Калина Крумова (Снимки)

Още по темата

Коментари

1
  08 юли 2022 | 22:55 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени