Калоян Трифонов, бившият приятел на Рут Колева, обясни всичко около любовната им драмата и разкри, че Рут е направила аборт.
Калоян сподели, че не търси реванш от певицата, но е крайно разочарован от меркантилното й поведение.


"Хонорарът, който взе за всичкия този театър, й помогна занапред, за живота и за кариерата", каза Калоян в ТВ предаване, цитирано от bliasak.bg.

Той обясни, че животът му буквално се е обърнал с краката на горе за два месеца и според него Рут е виновна за това. "Всичко ми дойде като гръм от ясно небе! Не можеш да казваш на един човек, че го обичаш и че разчиташ на него, и после да флиртуваш с друг", коментира изневярата на бившата си със спортиста Любо, който спечели риалити формата "Къртицата".

Той сподели, че за него всичко е било нагласено и направено за пари, и че предаването и Рут са спечелили на негов гръб баснословна сума пари, а той не е видял и стотинка.

Четете още: Рут Колева: Бременна съм от Калоян

Калоян каза още, че Колева му е съобщила по телефона, че е бременна и че бебето най-вероятно е направено по време на едно от нейните излизания от шоуто. "Мислех си, че лъже, като ми каза. Не знаех на какво да вярвам, реших, че е отново от предаването, обаче се оказа истина", каза Калоян.

Калоян призна, че двамата направо са обсъдили аборт, който тя е направила малко по-късно, а той е бил до нея и дори я е откарал от болницата до дома й.

"Нямаше как да задържим бебето. Не може да подлагаш плода на толкова стрес, алкохол и цигари, и да искаш да родиш здраво дете! Направих всичко от приятелски чувства, но тя отново ме излъга. Не може през деня да направиш аборт от мен, а през вечерта да си отново с друг! Това вече беше прекалено", разочаровано коментира актьорът.

Четете още: Бащата на Рут направи скандални разкрития за “Къртицата”!