Певицата Камелия не остана длъжна на колегите си музиканти и също като тях се включи във фейсбук с атрактивно видео от дома си.

Изолиралата се вкъщи фолк дива не се стърпя и направи впечатляващ секси концерт от хола си. Неуморната фурия забавлява феновете си на живо в продължение на цял час, призовавайки ги да си стоят вкъщи и да пазят себе си и близките си от върлуващия коронавирус.

В прелюдията на домашния концерт 49-годишната блондинка не пропусна да изтъкне и ползата от домашната българска ракия, като закачливо припомни тезата на някои учени, че умерената й консумация помагала за свалянето на "корона".

Над 31 хиляди бяха почитателите на певицата, които се наслаждаваха на изненадващия концерт на Камелия, а тя с радост изпя за тях част от най-големите си хитове.

"Леле не съм очаквала да се случи всичко това. Толкова много хора да гледат, толкова много вълнения, толкова много позитивни коментари, толкова много любов...", сподели вчера певицата по повод огромния интерес, който домашната й изява предизвика.

Заложила на къса палава рокля с флорални мотиви, родната звезда показа, че нищо не може да помрачи настроението й. Певицата също така отправи апел към всички да запазят ведростта и усмивката си в тези интересни времена, в които живеем.

Четете още: Защо е секси Камелия? Не я питайте за ЕГН-то, а я вижте във фитнеса