Камелия: Никога не оставам на сухо и нямам пиърсинг на гърдата

Камелия продължава да бъде сред най-горещите дами в поп-фолка, въпреки че вече е прехвърлила 50-те. Тя отпразнува юбилея си наскоро, но скромно и в домашна обстановка.

Изкусителната блондинка сподели, че е посрещнала празника с любимия си Цветин и не е организирала голям купон с приятели заради мерките за сигурност. И макар в момента заведенията да са затворени, Камелия разкри, че се е забавлявала не по-малко от предишни години, защото за нея няма значение дали купонът ще е с двама, или двеста души, стига настроението да е тържествено. Също така тя заяви, че като публична личност, чувства отговорност и смята, че трябва да дава пример.

View post on Instagram
 

Съвсем неизненадващо Камелия изтъкна, че личният ѝ живот е все така щастлив и никога не остава без секс:

"Не се оставям на сухо. И преди, и сега. Когато си с любим човек, винаги намираш място за споделени моменти, дори и да си по-натоварен с работа. Имам време за спорт, любов, работа. Записвам и песни. Процесите са същите. Просто сега нямам тези ангажименти в заведенията."

Тя коментира и слуховете, които бяха разпространени след една от публикациите ѝ, че вече има пиърсинг на гърдата. Причина за тях бе кадър, на който сякаш се вижда метално украшение. Камелия категорично отрече да е сложила обица на зърното си, тъй като не си пада по тези неща.

Четете още: Алекс Петканова показа белег от силиконовия бюст (снимка)