Камелия посрещна новата година с горещо настроение и палава усмивка. А потвърждения, че фолкдивата не скучае, а се забавлява на макс в компанията на любимия си Цветин, има колкото си искате и това го доказват атрактивните ѝ постове в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


Изкусителната блондинка, която само след броени дни ще навърши 50 години, не спира да демонстрира перфектно тяло и неподвластния си на времето чар и обаяние. Освен с изваяния си силует, младеещата изпълнителка обаче нажежи страстите и с нещо по-така, показвайки на аудиторията как го правят с нейния партньор.

View post on Instagram
 

Става дума за видео, което певицата сподели на профила си в Инстаграм. На него тя е в обятията на дългогодишния си приятел, а двамата изглеждат по-влюбени от всякога. За това свидетелства сладката целувка, с която двойката поздрави почитателите си за новата година.

Красивият интимен момент успя да събере множество коментари и възторжени реакции от страна на феновете на Камелия.

Гласовитата чипровчанка и ментор в "Гласът на България" от близо цели 23 години дели покрив с Цветин Томов. Макар и двамата да не са минали под венчило, подобен жест доказва само едно - дългите години любов са ги направили нещо повече от семейство.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа отново стана за смях! (Видео)