Камелия проговори за Ковид-19 и за най-голямата си гордост

Вярвате или не - точно преди седмица Камелия навърши 50 г. Една от най-горещите диви в попфолка вече прехвърли половин век, но продължава да е в невероятна форма, на която много 20-годишни момичета могат само да завиждат. Но освен прекрасна визия и артистичност Камелия притежава и мъдрост, която обича да споделя, когато е под светлините на прожекторите.

Припомняме ви, че навръх рождения си ден тя разкри болезнени факти от живота си, които никога не бе споделяла досега в публичното пространство. Тя проговори за смъртта на баща си, за абортите си и за мъката си, че все още не е станала майка. За критиките, които чува по свой адрес и за творческия си път, по който върви от десетилетия. Вчера пък певицата говори за пандемията през нейните очи и как е превъзмогнала липсата на работа през последните месеци.

View post on Instagram
 

Камелия споделя, че от 20-годишна не е спирала работата си като артист и за нея затварянето вкъщи, принудително и под такова напрежение, е новост. Откровена е, че за нея е било шок да не среща феновете си, да не се изявява по нощните заведения и вместо да се прибира рано сутрин, да се събужда рано сутрин. Но за сметка на това карантината ѝ е дала възможност да отпочине и да започне да твори с нови сили, а до нея неотлъчно е любимият ѝ Цветин, с когото споделя живота си вече цели 22 години.

Фолкдивата разкрива и че се чувства удовлетворена от дните си и усеща любовта навсякъде около и вътре в себе си. Горда е, че е успяла да спечели сърцата на публиката и се е превърнала в истинска звезда с времето.

View post on Instagram
 

Четете още: Разкрепостеност в Мрежата: Митко хвана Биляна Йотовска за... (снимка)