Автор
Ива Петрова

Камелия с уникални снимки как Цветин гушка бебето. Осиновено или родено от сурогатна майка? Къде е истината?

Ден след като медиите гръмнаха с новината, че Камелия се е сдобила с рожба, щастливата майка продължава да споделя снимки с новороденото и да вълнува обществеността с въпроса как се е появило бебето ѝ на бял свят.

Повод за новата порция кадри, които разтопиха феновете на певицата, е рожденият ден на любимия ѝ мъж и баща на бебето – Цветин.

View post on Instagram
 

"Честит рожден ден, ЛЮБИМИ. Ти си моето момче, моят съпруг и моята половина. Бъди жив и здрав и бъди най-щастливият тати. Обичам те", написа тя към кадрите с избраника на сърцето ѝ и тяхното бебе.

Оказа се, че Камелия е пълна с изненади, тъй като седмица преди да съобщи неочакваната вест, че е станала мама навръх Великден, тя разкри, че с Цветин са сключили брак още преди 7 години, макар двамата да живеят заедно от доста време преди това.

"Цветница е. Честит празник, мили хора… Бъдете живи и здрави. Да сме живи и здрави и ние с тебе, любов. Животът ми с теб всеки ден е цветен и красив. Затова съм много щастлива, че преди седем години станах твоя съпруга. Обичам те", написа тя в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


След отбелязването на годишнината и посрещането на най-голямото им щастие в живота, се оказа, че Цветин има още един повод за празнуване, и това е рожденият му ден, който бе вчера. Той е с 8 години по-млад от Камелия, която отбеляза 52 години на 10 януари, но трябва да признаем, че блондинката изглежда с десетилетия по-млада от реалната си възраст.

Що се отнася до бебето, засега полът му се пази в тайна. Нека да припомним, че точно на Великден изпълнителката на "Огън момиче" взриви интернет с новината, че е станала майка. Последваха възторжени поздравления от страна на последователи и приятели на звездата.

View post on Instagram
 

Появата му на бял свят предизвика множество реакции сред обществеността, придружени и от констатации, че няма как Камелия да е износила бебето, тъй като междувременно имаше участия и постоянно демонстрираше перфектната си фигура. Това мълниеносно предизвика догадки дали тя не е посегнала към услугите на сурогатното майчинство.

Източници на Lupa.bg. дори споделиха, че детето е износено от сурогатна майка в Украйна.

Други обаче веднага обориха това твърдение, тъй като у нас сурогатното майчинство е действие против закона. Дори и в чужбина да е открита такава майка, това също се смята за престъпление и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5000 лв. до 15 000 лв.

Освен това посредничеството за сурогатство също е въздигнато в престъпление и се наказва с лишаване от свобода до 2 години и глоба 3000 лв., а при повторно извършване – лишаване от свобода до 3 години и глоба 4000 лв. Според юристи, с които Hotnews.bg, разгаворя, ако все пак майката е износила бебето в чужбина, на Камелия и Цветин би било твърде трудно да узаконят престоя му у нас, при това като част от семейството. И тъй като малко вероятно е публични личности да се заемат с подобни нарушения на закона, остава вероятността бебето да е осиновено.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия стана майка на 52, показа бебето (снимка)