Автор
Весела Георгиева

Камелия се е доверила на сурогатна майка от Украйна?

Социалните мрежи все още обсъждат страхотната новина, че Камелия стана мама. Сексапилната звезда, която е на 52 години, отдавна мечтае да бута детска количка. Но изпълнителката има проблем с износването, сподели самата тя преди време.

Затова, когато разкри, чес Цветин имат бебе, всички заговориха как се е появило то. Може да е осиновено, но може и да е родено от сурогатна майка в Украйна, пише вестник "Уикенд".

„Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко”, сподели Камелия преди дни.

View post on Instagram
 

Според някои, твърде вероятно е Камелия да се е доверила на сурогатна майка от Украйна. Това е една от държавите, в които процедурата е разрешена и законово регламентирана, пише още "Уикенд". Най-често се ползват услугите на агенция. Цената може да варира между 30 и 40 000 евро. За сравнение в САЩ услугата може да достигне и 120 000 долара. В услугата влизат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки. Говори се, че най-често жените, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават около 15 000 евро.

В интернет може да се открие подробна информация, касаеща сурогатното майчинство в тази държава, според която още в акта за раждане на детето се вписват имената на хората, които стават родители след раждането.

View post on Instagram
 

Една от най-харесваните у нас двойки получи много поздравления и пожелания за щастие и любов, след като съобщи новината. Публикацията, с която Камелия сподели, че е станала мама, е получила над 40 000 харесвания.

„Малко хора, дори и родителите ми не знаят целия път, който съм минала, защото много неща съм спестила. Чисто емоционално, хормонално, ако някога опиша през какво съм минала никой няма да повярва, че мога да изглеждам така или да не съм се бъгнала, да не съм с всичкия си”, сподели Камелия през 2021 г. в интервю пред Мон Дьо за Нова тв. Тогава изпълнителката разкри, че три пъти е преживяла спонтанен аборт..

„Надеждите ти рухват. В началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. Така че в тази посока аз направих всичко. И ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам”, каза Камелия тогава.

Днес всичко е различно. Любимият й Цветин, с когото са заедно от 25 години, посрещна рождения си ден вече като баща.

View post on Instagram
 

„Честит рожден ден, любими. Ти си моето момче, моят съпруг и моята половина. Бъди жив и здрав, и бъди най-щастливият тати. Обичам те”, пожела му Камелия.

На този етап Камелия отказва да коментира темата. Тя крие и пола на новороденото. Според едни то е момче, защото одеялцето на бебето е синьо на една от снимките. Не е ясно и как е кръстено "всичкото" на най-секси мамата в попфолка.

Малко преди да сподели новината, че в дома им вече плаче бебче, Камелия призна, че с Цветин са се оженили официално преди седем години. Но не е имало голямо парти. Вероятно истинската сватба предстои..