Трима работници в чистотата в Обзор изненадаха попфолк певицата Камелия. Мъжете намериха и върнаха куфара с техниката, с която блондинката пее по участията си. Припомняме ви, че изпълнителката загуби цялото си оборудване след участие в Обзор. Камелия отправи зов за помощ в профила си в Инстаграм и даже обяви парична награда за този, които ѝ върне куфарчето.

View post on Instagram
 

Няколко дни по-късно певицата се убеди, че доброто съществува.
"Доброто съществува. Огромно благодаря на Коста Алексиев, Борис Мутафчиев и Росен Тодоров, че върнаха отново усмивката на лицето ми! Хиляди благодарности, мили хора, че върнахте техниката ми", сподели Камелия в Инстаграм и постна клипче с хората, които са се отзовали на молбата ѝ за помощ.

View post on Instagram
 

"Здравейте на всички! Много съм щастлива да ви споделя, че тези трима истински българи ми върнаха техниката. Намерена е на пътя посока Обзор - Слънчев бряг. Благодаря им от сърце и наистина съм щастлива, че има добри хора в тази България и че доброто винаги побеждава", разкрива във видеото изпълнителката.


Мъжете, открили оборудването, са работници от чистотата на Обзор, които изпълнявайки задълженията си, намерили изгубената апаратура. Освен това самите те са свързани с музиката, тъй като са музикални самодейци.

Четете още: Камелия зове за помощ