Камелия Тодорова със сензационно признание: Осиновена съм!

02 декември 2021 | 15:22
2044
2
Снимки: Instagram
2

Джаз примата Камелия Тодорова направи сензационно признание, свързано с личния ѝ живот. Живата легенда разкрива множество любопитни детайли от житейския си път, за които преди време ѝ е било трудно да говори.

Това тя прави за новия си биографичен спектакъл "Моят глас", в който не е само пее, но и открехва завесата към дълбоко пазени и съкровени лични моменти от битието си.

"Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов - бащата на дъщерите ми - Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга", казва певицата.

"В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния ѝ дъх бях с мама Стойка".

В спектакъла си 67-годишната звезда прави зрителите съпричастни на драматичните си житейски мигове, но споделя с тях и смешни моменти от сцената. Например от спектакъла ѝ публиката може да научи защо носът ѝ е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си и други подобни забавни неволи, за които изпълнителката днес си спомня с усмивка.

До няколко месеца певицата планира да тръгне и на турне в страната, пишат от "България днес".

 

Четете още: Новият Стефан Данаилов, по когото жените въздишат

Още по темата

Коментари

2 Също съм осиновен
  02 декември 2021 | 23:08 отговор
 

Не е важно, кой те е родил а кой те е отгледал, дал ти е, любов, възпитание!!! И те е направил човек!!! Другата си е правила кефа и до там!

 
1
  02 декември 2021 | 16:07 отговор
 

научили бългърски ма

 

Добави Коментар

Най-четени