Камелия успокои феновете си: Не се тревожете, носът ми ще се отпусне

Броени дни след като Камелия се появи в интервю с новия си нос, тя проговори за операцията си, опитвайки се да успокои разбунилите се сред феновете ѝ духове.

Фолкзвездата призна, че причина да се подложи на операцията, била леката гърбица на носа ѝ, която тя не харесвала. Затова решила да си направи подарък за 50-тия си рожден ден, като се отърве от нея.

View post on Instagram
 


"Най-сексапилната бг певица беше, с наистина уникално излъчване. Сега все едно си като по калъп със другите направили си пластмасови лица. Жалко", "За съжаление още един Майкъл Джексън", "Съжалявам да го кажа, но загуби харизмата си", гласяха коментарите на шокирани фенове на певицата, които трудно приеха драстичната промяна върху лицето ѝ.

Така звучат и по-голямата част от отзивите след ринопластиката на Камелия и към ден днешен, като нейни фенове не спират да я критикуват, че е направила голяма греша, подлъгвайки се по примера на колежките си.

View post on Instagram
 


"Страхотна! Ще правиш каквото си искаш!", защити я колежката ѝ Глория, която пък бе обвинена в лицемерие заради своите думи.

"Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести", призна пред "Труд" звездата.

Камелия разкри още пред изданието, че досега е успявала да прикрива добре недостатъка на големия си нос с помощта на филтри и че на живо той изглеждал далеч по-фрапантно и стряскащо. Затова решила повече да не чака и смело се подложила под ножа.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия шокира фенове с новия си нос (Снимки)