Капитонова иска да се извини на Александра

30 май 2022 | 12:27
6044
4
Снимки: Instagram, Facebook
4

Финалистката в риалити шоуто "Ергенът" - Виктория Капитонова, съжалява за постъпката си по време на участитето си в предаването. Припомняме, че в пристъп на гняв рускинята заля с чаша шампанско лицето на Александра.

"Нямах възможност да стана и да си тръгна от "Ергенът", затова трябваше да се боря", обясни в първото си интервя в "Преди обед" Виктория реакцията си след развихрилия се скандал между двете.

Тя откровено сподели, че би искала да се извини на българката, която наричаше „зло“. Рускинята, която неотдавна показа и кулинарните си умения в друго риалити на същата телевизия, бе облечена в ярка рокля на флорални мотиви.

Според официалната информация на продуцентите тя не се е появила на финала на предаването, което част от останалите участници изгледаха заедно в заведение. Причината за отсъствието ѝ била смърт в семейството ѝ в Русия.

Капитонова подчерта, че не очаквала Виктор да избере именно нея и че до последно била сигурна, че победителка ще бъде Александра.

Риалити героинята не скри и факта, че след края на снимките отношенията ѝ с Виктор приключили завинаги. „Коренно различни са нещата в предаването и в реалния живот“, ктегорична бе инфлуенсърката.

 

Четете още: Дениз от 'Ергенът' проговори за бременността си

Още по темата

Коментари

4 Съни
  31 май 2022 | 23:08 отговор
 

Абе уж иска, ама няма желание

 
3 User
  30 май 2022 | 15:57 отговор
 

Чъки с часовника отново търси как да влезе под светлината на прожектора! Славата й се е усладила!

 
2
  30 май 2022 | 14:09 отговор
 

Искам да пляскам еректиралия ми пенис в лицето на Капитонова.

 
1 Животът
  30 май 2022 | 14:06 отговор
 

Не разбирам от къв зор се прави това пошло и долнопробно шоу, след като „Коренно различни са нещата в предаването и в реалния живот“?!?!?! Да гледаме как се гърчат и голгъзят една сюрия прости и грознички момета, и един "убавец" чиито физически и ментален образ буди асоциация с магаре? Фърлих едно кратко око на предаването и се отвратих от простотията българска . Ако това е била целта - постигната е!

 

Добави Коментар

Най-четени