Автор
Весела Георгиева

Капитонова от първия сезон на "Ергенът" се похвали с Ролекс и призна: Знаем кой печели Ергенът 2

Изненадващо откровение направи победителката от първия сезон на шоуто "Ергенът" - Виктория Капитонова, в разговор с фенове, видя Hotnews.bg.

Рускинята, която твърди, че България е нейната родина, се изпусна уж неволно, че е имала тръпка преди да влезе в първия сезон на предаването и реално е била обвързана.

Почитателите й веднага усетиха, че тя ще каже повече от това, и я попитаха директно, зарязала ли е някого, за да влезе в предаването...



Разбрала, че е сгафила, Капитонова направи още един гаф като се опита да смени темата и обяви, че вече е ясно кой е победил във втория сезон. Снимките приключиха преди броени седмици в Турция, така че наистина победителят вече е ясен, но не би трябвало да се знае публично! Всички участнички се пазят в пълна тайна, единствената сигурна е бившата брадърка Розмари.

Тя обаче се прибра преди края на снимките, така че със сигурност не е спечелила риалити предаването. Очевидно участничките в първия сезон са наясно какво се случва в новото шоу. Дали ще има още разкрития от Капитонова, питат се фенове на риалитото?

View post on Instagram
 

Междувременно красавицата събра на дамско парти във VIP залата на столичен ресторант 14 момичета, сред които Дениз, Блага, Габи и Венета, за да посрещне 28-ия си рожден ден.

„Трябваше да сме 18, но някои не можаха да дойдат, включително Люси, която бе болна. Кулминацията бе тортата, до която бе поставен мечтаният от мен часовник – подарък от приятеля ми“, сподели Виктория пред LadyZone. След вечерята компанията отишла на дискотека.