Капитонова с инстаграм ядове, Венета с родилни мъки? (Снимки и Видео)

След края на "Ергенът" стана ясно, че три участнички са заформили неразделно приятелство. Виктория, Дениз и Людмила след края на "Ергенът". Трите дами запазиха добрите си отношения и извън формата и често се срещат, за са забавляват заедно.

Нетодвна Виктория преживя истински кошмар, след като хакнаха профила ѝ в Инстаграм, откъдето вади голяма част от доходите си. Нсега, след като си направи нов обаче, се тревожи дали няма да бъде блокирана. повод за безпокойството ѝ е каченото от нея видео с приятелските ѝ, които си показват гърдите.

В краткия клип Виктория е операторът зад камерата, а останалите две се хилят, акцентирайки вниманието на зрителите върху "тези двете неща", визирайки въпросните си прелести.

"Мамини сладки, стават за копаене в нивата и да гонят косовете да не ми ядат гроздето", гласи един от коментарите под видеото. Все пак Виктория може да диша спокойно, тъй като нямаше последствия и все още има профил, който се мъчи да развие бързо и отново да започне да рекламира различни продукти, за което ѝ се заплаща доста добре.

View post on Instagram
 

Междувременно в медийното пространсто се зароди подозрението, че една друга участничка в "Ергенът" е бременна. Става дума за атрактивната Венета, която сподели в социалните мрежи няколко кадъра от морето, на които позира в модерния за този сезон розов бански. Леко закръгленото ѝ коремче обаче накара феновете да си мислят, че русата палавница може и да чака бебе.

View post on Instagram
 

Четете още: Майката на убиеца на Милен Цветков вдигна сватба