Ден след като Мегз публикува шокиращ фейсбук пост, в който пловдивската дизайнерка публично обвини Карбовски в секстормоз над нея, реакцията на журналиста не закъсня.

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някои, когото съм снимал, да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медииния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам", написа водещият на предаването „Втори план“ в отговор на грозните обвинения срещу него.

От публикацията му става ясно още, че журналистът няма да остави нещата по този начин и ще защити достойнството си в съда. "Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мои адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва", добавя още Карбовски.

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някои, когото съм снимал да повярва, че след реализирано...

Публикувахте от Мартин Карбовски в Понеделник, 9 ноември 2020 г.

Впоследствие постът на Мегз бе изтрит. Причина за това, според дизайнерката, били използваните от нея нецензурни думи д*хам и с*кс. Припомняме, че публикацията на Миглена Каканашева, както е истинското ѝ име, се появи в социалните мрежи вчера и разбуни духовете. Ето как звучеше тя: "Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен". По думите на младата бизнесдама всички плеймейтки, които са гостували в предаването му, са му се отплащали по подобаващ начин, включващ сексигри. Сред имената, които Каканашева замеси, са Николета Лозанова, Нора Недкова и Михаела Тодорова.

"Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир за морал, е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджа в тази държава“, твърди дизайнерката и завършва:

"Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам", написа още Мегз.

View post on Instagram
 

Междувременно другата „жертва“ на похотта на Карбовски според Мегз – Нора Недкова, също атакува журналиста, но по друга линия – бил излъчил нейно видео без разрешението ѝ. По думите ѝ то трябвало да послужи единствено за демонстрация пред продуценти, които да решат дали да правят рубрика с Недкова. Материалът обаче, за изненада на Нора, се появил в ефир онзи ден, в проект, озаглавен „Комунизмът за начинаещи“, чиято цел е да покаже, че "децата на демокрацията" не знаят нищо за това, което е било преди".

Най-успешната плеймейтка за всички времена - Николета Лозанова, обаче запази мълчание по темата. Половинката на Ники Михайлов преди година сама се изпусна, че журналистът "минал през спалнята ѝ", но нищо не се случило. Интимните откровения тя направи на рождения ден на телевизионера през февруари. "Има един мъж, влизал в моята спалня, без да спи с мен... част от семейството ми е бил, без всъщност да ми е роднина... изтръгвал ми е съкровени тайни, без изобщо да злоупотребява... един мъж, с когото винаги правим фурор", гласеше захаросаното послание на Николета.

Не е тайна, че именно Мартин Карбовски пръв подаде ръка на секси миньончето, дори преди да стане Мис Плеймейт. Той употреби всичките си умения, докато я направи звезда, и я запозна с точните хора, появяваше се с нея на точното място и двамата наистина постигнаха успех - Ни Ло е най-популярният модел у нас с над 800 000 последователи в интернет мрежата.

За сметка на това обаче една друга плеймейтка скочи в яростна защита на Карбовски. Става дума за Михаела Тодорова. "Мегз лъже за Карбовски. Той никога не е искал секс от мен", обясни пред „България днес“ Мис Плеймейт 2019 по повод думите в интернет на дизайнерката Мегз.

Четете още: Мегз избухна: Карбовски ме изнудваше за секс