Автор
Woman.bg

Карбовски се изцепи жестоко по адрес на Лили Иванова

Журналистът и писател Мартин Карбовски е известен с избухливия си нрав и цветистите си реплики.

Той отново прояви своята невъздържаност, когато бе провокиран от гостите на литературния салон Спирт&Спирит в Пловдив, съобщава podtepeto.com.

Голяма част от хората в препълненото заведение, където се провело представянето на новата книга на Тома Марков LUIZZA HUT , не го обичали много-много и започнали словесни нападки към него.

Гостите обвинили Карбовски, че е циничен, комерсиален и е истински позор за занаята си. Тогава Карбовски изригнал и на въпрос какво е мнението му за Лили Иванова, той се изцепил: "Лили е страшна путка!". После се усетил, че доста е прекалил и се поправил с репликата: "Не, страхотен пич е!".



Симпатична блондинка пък го критикувала за работата му в "Егоист" и комерсиализирането му след списанието.

"Е, какво? Като напуснах "Егоист" трябваше да се самоубия ли?", попитал Карбовски, на което получил директен отговор: "Ми да, трябваше да се самоубиеш", от ядосаната девойка.

Това много притеснило журналиста и другия присъстващ на представянето, неговият верен приятел и автор на LUIZZA HUT, Тома Марков.

В заведението бил и рапърът Ванко 1. Той издал, че заедно с Карбовски готвят песен. Мартин нямало да пее, а щял говори, докато както обикновено Ванко ще рапира. Двамата ще бъдат и автори на творбата. Карбовски ще напише текста, а бившият затворник Ванко 1 - музиката.