Катето Евро праща снахите си да се къпят в едно и също джакузи (снимки)

26 май 2022 | 15:58
15691
4
Снимки: Instagram
4

Колкото и невероятно да ви звучи, предвид развоя в интимния живот на сина ѝ, Катето Евро праща снахите си да се къпят в едно и също джакузи. 

Преди броени дни новата любима на актьора - моделката Ивелина Чоева, беше на гости на Катето Евро на вилата ѝ в Кокаляне. Там в компанията на Алекс Богданска звездата от "Оркестър без име" показа на възлюбената на сина ѝ как се жули ракийка.

"Сега ще учим Ивчето как да пие ракия, защото в този дом всеки се научава рано или късно", споделя през смях Катето Евро, демонстрирайки нагледно как е протекъл урокът ѝ с избраницата на наследника ѝ."Знам, че на някои хора им е гаден аромата, но това е една много хубава първокласна гроздова ракия. За да не ти е неприятно, си приготвяш върху една виличка перфектната хапка – доматче, краставичка, сиренце и малко магданозче, отпиваш малко ракия и веднага лапаш", обяснява на Ивелина вещата в занаята актриса.След това домакинята покани гостенките си - Богданска и Чоева, да се метнат в джакузито, в което междувпрочем често релаксира и до ден днешен и Таня Тончева - предишната снаха на актрисата и майка на единственото ѝ внуче, пише "Телеграф".Само на следващия ден самата Таня потвърди това, като сподели клипче в профила си в Инстаграм от джакузито в Кокаляне.

Четете още: Азис излъгал, че е станал баща за втори път?

Още по темата

Коментари

4
  27 май 2022 | 13:04 отговор
 

В момента до края на Май тече подписка за Излизане на България от СЗО. тАКА ЩЕ ИМАМЕ СТАТУТ НА СЪВЕТВАЩА НАЦИЯ ВМЕСТО НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА СЪС ЗАКОНОВА ОСНОВА ЗА АРЕСТУВАНЕ ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВО И ЗАТВОР ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КОМАНДИТЕ ОТ СЗО.

 
3
  27 май 2022 | 12:25 отговор
 

Да рекламираш простотията си, е не само проява на лош вкус, но и доказателство, за празна черепна кутия.

 
2
  26 май 2022 | 21:55 отговор
 

 
1 Koko
  26 май 2022 | 17:25 отговор
 

тая лигава фамилия може да ни я спестите

 

Добави Коментар

Най-четени