Катето Евро с тежък удар срещу Сашо (снимка)

02 септември 2021 | 15:58
18151
4
снимки: Instagram
4

Вчера Катето Евро посрещна 65-ия си рожден ден и очевидно празникът е бил отличен повод да покаже за пореден път, че обожава бившата си снаха Таня.

 

Актрисата реши да сподели кадри, с които да покаже на последователите си как е отбелязала специалния ден. На нито един от тях обаче не виждаме сина ѝ Саши Кадиев и новата му половинка Ивелина, която вече очаква дете от него. 

Виждаме обаче, че Катето е предпочела да празнува с бившата си снаха Таня и внучка си, която е кръстена на нея и вчера тръгна на училище. А ето какво сподели актрисата за безкрайната си обич към нея:

Катето Евро, Таня

"Напред науката е слънце’’ Моят най голям подарък за всичките ми рождени дни е моята внучка Катерина! Днес тя тръгна на училище и се надявам ,да съм жива и здрава и да я изпратя и след 12 години! Честито и на двете ни!".

Малкото Кате е започнала занятия в едно от най-скъпите частни училища в страната. Очевидно семейството ѝ няма да пощади средства в името на доброто образование. 

Ивелина Чоева, Сашо Кадиев

Четете ще: Преслава проговори за фотошопа (снимка)


Още по темата

Коментари

4 Лъвче
  03 септември 2021 | 09:54 отговор
 

Мъже осигурете на жена си детегледачка,дом помощница,не отказвайте никога шопинг,водете я на почивка в Италия,Гърция,Испания и въобще където поиска и тя ще бъде бонбон

 
 
Рианка
04 септември 2021 | 16:27

Дори да не е домашна помощница, просто я обичайте и й го показвайте.

3
  03 септември 2021 | 09:38 отговор
 

Този ли е най-интересния в БГ ?!

 
2
  02 септември 2021 | 21:50 отговор
 

Хич не е лелка, много си е добре момичето. Съвсем прилично облечена за майка на дете - обрано, без разголености. Браво! А колкото до Сашко - леке беше и леке си остана. Ама нали е един на мама ...

 
 
Рианка
04 септември 2021 | 16:28

Ужасен лигльо. Майка му и жена му са супер. Няма да мога да го изтрая.

1 Stamatis
  02 септември 2021 | 17:08 отговор
 

Синчето й е както го е възпитала. Тъпак и безотговорен, НО гледайки снимката на бившата му жена ...., като лелка на тези години! Стават досадни, дебели, вечно недоволни и сумтящи и още какво ли не и после се питат:"Ама защо той ме напусна?!" Ами заради всичко това, което правиш и на което си заприличала (не само външно)!Никой не говори за манекенка или секс бомба, но да се превърнеш в досадна лелка на тези години е накзание и заточение за всеки нъж!

 
 
Еж Беж
02 септември 2021 | 20:51

Така е Стаматис, друго е на първия учебен ден да се облече, като магистрална жрица и да и се виждат "сливиците"...

Добави Коментар

Най-четени