Като в приказките: Джулиана Гани получи най-уникалното обяснение в любов

Джулиана Гани и любимият ѝ Илиян в момента се радват на романтични мигове под горещото слънце на Пунта Кана. Поводът двамата да отпрашат към екзотичното местенце е специален, а именно 30-ия рожден ден на едрогърдата блондинка.

Както някои други родни випове, така и Джулката се отби за кратко през съседна Турция, преди да отлети за Доминикана, където впрочем бяха и семейство Петканови допреди няколко дни. Вероятно Гани е получила пътешествието като подарък от половинката ѝ Илиян, който не пропусна да я поздрави за празника в социалните мрежи. Той сподели секси кадър от плажната ивица, на който с неговата любима са прегърнати и си разменят страстни целувки. А ето какво мило любовно послание ѝ написа за рождения ден:

View post on Instagram
 

"Честит Рожден Ден, моя любима! Знаеш, че не вярвам особено много в пожелания и мечти, а по-скоро в упоритостта и волята. Затова няма да отправям клиширани слова, а ще ти кажа две много важни неща, които НИКОГА да не забравяш!
Винаги ще се боря, трудя и раздавам за теб и твоето щастие! Ще се грижа за семейството ни и ще ви обичам безрезервно!
Ще се съобразявам и ще бъда до теб и Давид независимо от всичко! Всъщност вие сте моето ВСИЧКО! Аз не мога да живея без вас, защото вие сте приоритет номер 1 в живота ми! Обичам те и ти благодаря, че от 7 милиарда души ти избра мен, за да създадем семейство!"

Джулиана от своя страна сподели, че се чувства изключително щастлива от екзотичната екскурзия и публикува снимка с две местни дами. А ето какво бе и посланието ѝ към почитателите:

View post on Instagram
 

"Ето така мечтаех да посрещна своя юбилей! Обичам да се забавлявам, танцувам, да се смея и да пътувам. Не мисля,че това въобще би се променило. Нямам търпение да порасне и моето малко Давидче, за да пътуваме вече тримата. Благодаря на всички вас,че сте до мен и ме подкрепяте в добро и зло! Благодаря, че ме приемате такава - емоционална, импулсивна, но истинска", написа развълнувано тя в Инстаграм.

Четете още: Елен Колева се появи с ново лице, социалните мрежи се подпалиха