Един пикантен въпрос вълнува през последните дни чуждестранните медии: Бременна ли е Кая Гербер?

Всичко започна от плъзналия преди седмици слух, че изящната дъщеря на супермодела Синди Крауфорд и приятелят ѝ Пийт Дейвидсън са се сгодили тайно. Не след дълго пък последва мълвата, че двамата си били взели почивка един от друг. Според таблоидите причина за второто бил фактът, че майка ѝ Синди и баща ѝ Ранди Гербер не одобрявали връзката им.

Сигурно обаче е едно, а именно, че преди броени дни красивата 18-годишна манекенка, която неотклонно върви по стъпките на майка си, дефилира на подиума по време на Седмицата на модата в Париж, в тоалети на Chanel.

Това, което си струва да се отбележи, е също така и една интересна снимка, която Кая публикува преди броени часове в сторито си. На кадъра се вижда, че коремчето ѝ е леко изпъкнало, а тя е закрила лицето си с книга, но не каква да е, а книга със заглавие "Как да станеш майка за една минута" на Спенсър Джонсън. Към фотоса младата манекенка е добавила и надпис, гласящ: "Вниквам в това".

Кая Гербер е още дете, когато прави първите си стъпки в света на модата. Нежната наследница на Крауфорд дебютира на страниците на Teen Vogue, когато е едва на 13 години, а първото ѝ участие в кампания е за линията Young Versace, когато е едва на 9 години. Днес красавицата може да се похвали с дефилетата си за световни марки като Chanel, Givenchy, Valenino и други. От няколко месеца има връзка с Пийт Дейвидсън. Двамата често биват засичани заедно, а през ноември миналата година дори бяха поканени като двойка на сватбата на техни приятели в Маями.

Четете още: Кая Гербер: По-добра ли е от майка си? (Снимки)

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!