Автор
Woman.bg

Кая Гербер се появи в скандален тоалет на рождения си ден

Едно от най-обещаващите имена на модния подиум несъмнено е наследницата на великата Синди Крауфорд - Кая Гербер. Младата красавица е копие на ослепителната си звездна майка и съвсем не ѝ отстъпва по сексапил.

По-рано тази седмица Кая навърши 18 г., но едва снощи намери време да отбележи специалния повод. В момента тя се изявява на сцената на Седмица на модата в Ню Йорк, където и отпразнува рождения си ден. Кая бе изловена от папараците да се отправя към известен хотел, където е било проведено и голямото парти. Снимките със сигурност ще спрат дъха ви, защото г-ца Гербер е неприлично красива и секси на тях.

18-годишната хубавица се показа в невероятен черен ансамбъл с кожена пола и прелъстителен корсет. Тоалетът е дело на Versace и напомня една от легендарните визии на Синди Крауфорд.

Кая бе заложила на бухнали ретро къдрици и опушен грим с подчертано плътна черна очна линия. Погледът на младата красавица напомня досущ огнената искра в очите на майка ѝ. Разбира се, супермоделът също уважи партито на Кая. Синди се появи под ръка със съпруга си Ранди. Тя също бе заложила на смело стилно решение - златен сет със златна перука и златни обувки.

А вие как намирате визията на Кая Гербер - стилна или твърде дръзка?

Четете още: „Фермата” срещу „Игри на волята”-кой спечели?