Кейт Мидълтън и Меган Маркъл постоянно привличат вниманието върху себе си, а когато са в комплект, се превръщат във водеща тема за всички медии.

Миналата седмица те присъстваха на прием в Бъкингамския дворец по случай 50 години от обявяването на Чарлз за принц на Уелс. Само преди часове двете етърви отново се появиха заедно. Мястото бе Уестминстърското абатство, а поводът – Деня на общността на нациите.

Двете им светски прояви отново дадоха повод на феновете да поспорят коя от херцогините изглежда по-добре. И ако допреди известно време везните натежаваха в полза на Кейт, то днес херцогинята на Кеймбридж определено започва да губи в полза на Маркъл. И не става въпрос за тоалети, прически или грим.

С всяка следваща изява като че ли Мидълтън изглежда все по-състарена. Състарената, повехнала и уморена кожа на Кейт още по-силно личи, когато херцогинята на Кеймбридж е редом до искрящата и младолика Меган.

Между впрочем и двете дами са на една и съща възраст - 37. И докато Маркъл явно полага страхотни грижи за кожата си, Кейт изглежда така, сякаш е загърбила това си женско право по една или друга причина.

В допълнение, херцогинята очевидно залага на различен подход в грима от този на Маркъл. Докато съпругата на принц Хари разчита на блясък, бронзови нюанси и ефекта на сияйната кожа, то Мидълтън предпочита аристократичната бледност и класическия розов руж.

Е, да видим дали пък новата роля на майка, която Меган до броени месеци ще поеме за първи път в живота си, няма да я промени по един или друг начин. Все пак отговорностите стават още по-големи.

Четете още: Вижте Меган Маркъл като тийнейджърка