Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън разби слуховете за вражда между нея и Меган Маркъл

В медийното пространство отдавна битува мълвата, че Кейт и Меган са в скрита, но и в същото време силна, вражда. Дори се смяташе, че Хари и бъдещата майка на детето му са се преместили, защото отровните стрели между двете вече били непоносими. Досега от двореца Кенсингтън не са коментирали тези слухове, но Кейт реши да сложи край на спекулациите по един изключително мил и елегантен начин.

Днес попаднахме на едно популярно видео в Инстаграм, на което самата херцогиня на Кеймбирдж споделя пред своя почитателка, че е изключително развълнувана от факта, че Меган и Хари ще си имат бебе:

View post on Instagram
 

„Много се радвам и съм щастлива, че Джордж, Шарлот и Луи ще си имат братовчедче. Ще бъде изключително специален момент!“

Очевидно Кейт и бившата актриса имат добра и приятелска връзка помежду си. Безспорен факт, който всички приближени на кралското семейство потвърждават, е, че двете херцогини са много различни личности и нямат толкова общо, но правят всичко възможно да прекарват повече време заедно и се разбират отлично. Всъщност братята Уилям и Хари са единствените две личности, които понякога имат пререкания помежду си.

Четете още: Куентин Тарантино се ожени