Автор
Woman.bg

Киану Рийвс и Чарлийз Терон - тайни гаджета?

Холивудските актьори Киану Рийвс и Чарлийз Терон вече не издържали да крият връзката си и в най-скоро време възнамерявали да се покажат пред света като двойка, твърдят техни познати, цитирани от bliasak.bg.

"През следващите седмици двамата ще се преместят във Великобритания, за да може тя да се снима във филма "Прометей", а той - в "Ронин 47". Тогава всички ще видят, че са заедно", разкрил близък на звездите.

Според слуховете близките на Киану Рийвс много се радвали, че той най-после е срещнал жена, която го прави щастлив. "Той изживя много тежко смъртта на съпругата си, трябваха му доста години, за да се съвземе. Беше се затворил в себе си, но откакто в живота му се появи Чарлийз Терон, той вече е друг човек", издават приятели на актьора.

През 2001 г. жената на Киану Рийвс Дженифър Сайм почина в нелепа автомобилна катастрофа. Оттогава актьорът се престраши да излиза за кратко с актрисата Паркър Поуси, но от връзката им не излезе нищо. Сега обаче всичките му близки се надяват нещата между него и Чарлийз Терон да се получат.