Сигурни сме, че и вие си падате по женствените, ефирни и нежни дрехи, които бяха абсолютен хит през лятото. Сигурни сме и в това, че не бихте допуснали, колкото и една рокля или пола да е прозрачна, да се виждат интимните части.

През последните няколко години, на световните модни подиуми, дефилират грациозни манекени с елегантни тоалети от ефирни, прозрачни материи.

Според представителките на нежния пол, роклите от прозрачни материи са женствени и стилни. Освен това са и най-подходящи за показване прелестите на тялото, малко повече от необходимото, с цел привличане вниманието и погледите на околните.

А що се отнася до визията – тя зависи единствено от смелостта на притежателката на тоалета.

В Холивуд новата модна тенденция вече се налага съвсем успешно. Сред почитателките на прозрачна материя е и пищната Ким Кардашиян, която демонстрира тоалет, състоящ се от зелена пола тип молив и черно бюстие, наподобяващо сутиен.

Преди няколко дни 31-годишната риалити звезда бе на романтична вечеря с Кание Уест, който от известно време насам се опитва да промени стила на обличане на своята половинка.

Известно е, че Ким Кардашиян с удоволствие позира на фотосесии за бански костюми и показва фигурата си. Но в този случай прозрачната пола показва, че Ким не носи долно бельо и в ежедневието си… Не всеки ден човек може да види на улицата г-ца Кардашиян по бельо… та дори и без съществена част от него! Дали това е имал предвид Кание, когато е искал да направи „лека” премяна във визията на новото си гадже?