Ким Кардашиян кръсти децата си по време на посещението си в Армения. Американската риалити звезда пристигна с домочадието си в страната, за да участва в Световния конгрес по информационни технологии, който се провежда в Ереван, информира Франс прес.

Докато гостува в Армения, Ким Кардашиян реши да направи децата си Псалм, Сейнт, Норт и Чикаго християни.


Церемонията се проведе в град Ечмиадзин, където е разположена главната християнска катедрала в страната. Кръщенето се състоя в духовния център на арменската апостолска църква „Майчин престол на Светия Ечмиадзин.“ Кардашиян пристигна в храма с четирите си деца, облечена в бежова рокля, която подчертаваше секси формите ѝ. На церемонията присъстваше и сестра ѝ Кортни Кардашиян. Светските хроникьори отбелязват, че рапърът Кание Уест не е уважил кръщенето.

View post on Instagram
 


Това е първото посещение на Кардашиян в Армения от 2015 г. насам. Тогава тя гостува в страната по повод стогодишнината от клането на арменците, извършено от Османската империя. Припомняме ви, че предците на Ким по бащина линия са емигрирали навремето в САЩ от Армения, за да избягат от преследванията и кланетата от 1915-1917 г.